Informatie

Wizarts is een creatief media- en reclamebureau in West-Friesland. Het is dan ook vanzelfsprekend dat een groot deel van onze opdrachtgevers zijn gevestigd in de regio van Hoorn, Drechterland, Medemblik, Stede Broec en Enkhuizen.

Maar iedereen kan bij Wizarts terecht voor grafisch ontwerp en vormgeving van zakelijke of persoonlijke projecten. Onze diensten zijn digitaal waardoor we alle opdrachten online kunnen aanleveren. Hierdoor kunnen we vanuit heel Nederland en zelfs internationaal projecten aannemen.

Als grafisch ontwerper en vormgever werken we met de grafische software van Adobe waaronder Photoshop, Illustrator, InDesign en After Effects. Als webdesigner werken we voornamelijk met WordPress als contentmanagementsysteem voor websites en verschillende e-commerce systemen voor webshops.

Bij uitgebreide projecten werken we samen met een netwerk van specialisten in eigen vakgebied. We staan dan ook altijd open voor samenwerkingen met andere ondernemers in binnen en buitenland.


Kunnen wij u helpen met een van onze diensten? Of heeft u interesse in een samenwerking? Neem dan contact op via het contactformulier.

Copyright © Wizarts