Informatie

Wizarts is een creatief media- en reclamebureau in West-Friesland. Het is dan ook vanzelfsprekend dat een groot deel van onze opdrachtgevers zijn gevestigd in de buurt van Hoorn, Drechterland, Medemblik, Stede Broec en Enkhuizen.

Wij helpen u graag met het ontwerpen en vormgeven van uw zakelijke of persoonlijke projecten. Grafische opdrachten kunnen snel opgepakt worden, maar zijn pas afgerond wanneer u als opdrachtgever tevreden bent. Het definitieve ontwerp kan digitaal worden aangeleverd waardoor we vanuit heel Nederland en zelfs internationaal projecten kunnen aannemen en afronden. We staan dan ook altijd open voor samenwerkingen met andere ondernemers in binnen en buitenland.

Als grafisch ontwerper en vormgever werken we met de grafische software van Adobe waaronder Photoshop, Illustrator, InDesign en After Effects. Als webdesigner werken we voornamelijk met WordPress als content management systeem voor websites en hebben ervaring met verschillende e-commerce platformen voor webwinkels.


Kunnen wij u helpen met een van onze diensten? Of heeft u interesse in een samenwerking? Neem dan contact op via het contactformulier.

Copyright © Wizarts